. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Friday, October 22, 2010

. . . COmiC aDdiCt ! aNDa HaRUs miLIkI iNi ! . . .




pena tengok mereka-mereka yang kiut ini tak ?
awk bole lihat mereka di.......

MAID MAIDEN !

.
.
.
.
.



















ya ! komik !
hihi~

meh nak kenalkan dengan dorg nih...
gurl kiut yang kai dress pink sblh kiri ni name nyer
ALIVIA
dye nih nak sangat berjumpa dengan "Putera Impian" dye...
sbb "Putera Impian" dye tuh dah selamatkan dye mase kecik....
disbbkan nak jumpe sgt tuh laa dye terpaksarela jadi MAID....
cian dye.....banyak sangat dugaan....
dye macam dah jumpe "Putera Impian" tue...last-last bukan....
hmmm......

boyz yang bole tahan ensem sebelah kanan nie plk....
BENNETT
fmly dye nih kaya gila babeng......rumah tak agak-agak....
macam istana.....maid tak tahan kiut-kiut belaka....
dye macam jahat...tapi sebenarnya sangat baik......
banyak tolong org.....
dye juga dah tolong ALIVIA....
dan paksa ALIVIA jadi gelfren tipo-tipo dye......


sinopsis cerita pulak........

hmm....malas laa nak citer.....
pi bli komik nih sendri....=p
nak pinjam ngn saye pun bole.....
tapi meh dtg amik.....dan...
dtg pulangkan juga...
(^____^)

nie baru MONDAY and TUESDAY.....
lambatnyer nak tunggu..........
WEDNESDAY...THURSDAY...FRIDAY...SATURDAY.....SUNDAY...!!!!!
*pandai-pandai jer mengadakan tajuk laen-laen tue*

komik nih hasil karya KAORU....
karya dye sume best mabelessss sangat !
so....harap MiSS KAORU terus berkarya......
lukisan anda sangat tip-top !

*disebabkan MAID MAIDEN TUESDAY baru kuar baru-baru nih....saye terpaksa menelaah MAID MAIDEN MONDAY sbb dah lupa jalan cerita...huhu*






(: Suka tak ? Komen sket :)

No comments:

Post a Comment

(^___^) / sAy sOmEtHing !