. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Monday, November 15, 2010

. . . BoLa SePak SuKan AsiA 2010 - akHirnYa...bErjAYa . . .


hukhuk~

muncul lagi saye Cik Myrae Chan di belog sendiri untuk memaparkan ke.......
ke....gembiraan....
atas kemenangan Malaysia berjaya menjaringkan gol ! !
HoyEayyyyyyy ! !
*Lompat-lompat katak*

.
.
.
.
.

oke...iklan sebentar....
=p
.
.
.


saje nak tunjuk jersi baru nih...
SMART woOo !
*suda terpikat kat pemain bola*

.
.
sudah ! sangat mengarut !
.
.
.
ehemmm~
 yer ! bertemu kembali.....

pada separuh masa kedua nih....
nampak nya Malaysia tak boleh nak bertahan....
maka teruk lah dibelasah oleh pemain Iran yang mantop mantap itu...
gol pertama dijaringkan oleh KARIM ANSARI
gol kedua dijaringkan oleh SAYED HOSSEINI
gol ketiga dijaringkan oleh AMER SHARAFI

setelah 3 gol dijaringkan....rasa macam malas nak tengok...
tapi masih bertahan kat depan TV.....
dengan harapan...Malaysia boleh laa bagi 1 gol....
1 jer pon cukup laa....janji tak kecewa sangat....

akhirnya......disaat-saat akhir yang tak berapa nak akhir....

GOLLLLLLLLLL ! ! ! ! !
*hoyeayy-hooyeayy~ lompat setempat*

gol penalti jer oke~
tue pun satu jer....
xbole nak lompat bintang.....huh~

tendangan penalti itu dibuat oleh.....



NORSHAHRUL IDLAN TALAHA
*same umur ngn saye yer dye nih..hihi~*


hoho~ ini nmpk lagi ensem =p
*hep-hep behave ur self*


Malaysia dengan 28% penguasaan bola berbanding Iran 72%...

maka...keputusannya......

MALAYSIA [ 1 ] - IRAN [ 3 ]


Hepp Hipp HoReyyy !


perlu...
TERIMA KASIH pada....

klik untuk kisah selanjutnya

kerana anda telah melumpuhkan skuad Malaysia dengan pengadilan anda yang saya rasa tak adil...
semasa MALAYSIA vs CHINA kelmarin...
huh !
sudah laa pemain Malaysia banyak yang cedera...
ditambah pula dengan KAD-KAD kuning MERAH yang anda layang kan...kan ? kan ?
 *penulis belog sudah emo tetibe*

walaupun tak tentu adanya pemain yang dilayangkan kad merah tue akan membawa kejayaan pada Malaysia...tapi sekurang-kurangnya...cara permainan mungkin akan lain...dan mungkin pihak lawan tercabar sikit...kot lah kan....pastue kalo laa ada si kembar Aidil + Zakuan...bestnyerrr !
heh~ *oke suda mula balik nak gedik* =p


hebat jugak penangan post mamat  
nih yer....



327 pageviews ?
xnampak ? klik pix bg besa...
oH gosh~
anda view sebab suka beliau atau tak suka ?

 post ini melebihi dari post-post howt saya yang lain yer...
haha~ kecik jer perkataan "howt"...=p


stop pasal William...mungkin tak cerita dah pasal dia....
mari...nak cerita pasal Khairul Fahmi...hihi~
dengan jersi PURPLE yang memikat hati....
anda sangat cemerlang !
berjaya menepis banyak cubaan jaringan gol...
memang tak heran lah saya terpikat....*erkk..tetibe jer*
sebab asik lah Khairul Fahmi di attack...kamera pon fokus kat dia..
mane saya tak mention kehadiran dia kan ? kan ?
dari penjaga gol Iran tadi....dengar kata pendek jer...hihi~
tapi tak nampak...tak menangkap dalam memori..=p
Khairul Fahmi COOL lah ! muka tenang jer...shuke ! shuke !


tak heran sangat Malaysia kalah...dengan kekuranggan tonggak utama....
ape boleh buat kan ?
apa-apa pun...skuad Malaysia berjaya memenangi hati saya...
saya sudah mula bertambah sukakan sukan BOLA SEPAK....

sekian saja dari ulasan dari Cik Myrae Chan dari blogkusukasuki...
terima kasih kerana sudi membaca ulasan yang takde laa howt pon....
kan ? kan ?


akhir kata....
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA !
heyyy ! sila senyum macam...
nie --> (^_____^) / bubbye !


iklan penutup.....
.
.
.


nak boifren pemain bola sepak bole tak ?
heh~
=)

mungkin.....
hepp~ kepunyaan orang...





weewiiitttt ~
hye pemain bola =)












(: Suka tak ? Komen sket :)

3 comments:

  1. header lawa~!!
    p/s: maera ta minat bola..hehehe~

    ReplyDelete
  2. Msia dah kalah td..hmmm kalah teruk lak tu..hmmm try lagi...fizikal diorg ngn player iran pn jauh beza..hehe minat bola ke myra??

    ade bakat jadi pengulas sukan ni...hehe lapaq la tgh2 mlm ni...

    ReplyDelete
  3. @Khumaera
    erkk~ sis nih...neway tQ~
    br meminati...=)

    @haidi
    2 laa...da laa kne teruk ngn si William tuh...
    pengulas sukan ? huhu~ xbole t'gedik nti..=p
    g laa makan kalo lapa....

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !