. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Thursday, December 30, 2010

. . . 2010 AFF Suzuki Cup (eNd) - JUARA ! jom REVIEW . . .



29 DISEMBER 2010
AFF SUZUKI CUP 2010

Stadium Gelora Bung Karno, Jakarta...menjadi saksi...
buat julung kalinya dalam tempoh 14 tahun....
AFF SUZUKI CUP 2010 menjadi milik MALAYSIA...
walaupun kalah 1 -2 pada final kedua....
namun dengan aggregate 4 - 2 kejayaan adalah milik MALAYSIA !

tak perlu lah nak cerita tentang perlawanan semalam kan ?
sumer pun dah tahu....kalau tak tahu boleh klik tajuk kat bawah ini....




TAHNIAH SKUAD HARIMAU MALAYA ! !

tak lupa juga....


K.RAJAGOBAL !



sepanjang myra update pasal Suzuki Cup....
dari part 1 sampai lah part 7 nie...
 tadi bila check keyword kat incik nuffnang...
wah ! semua pasal bola....pemain bola...
so, mari lihat siapa yang feymes....



 ya ! ya ! penjaga gol yang cemerlang KHAIRUL FAHMI lah...
tak lupa juga....ada juga yang mencari blog gelfren beliau...
mungkin sebab...
semalam secara sengaja pomot blog awek KHAIRUL FAHMI nie kat grup BLOGGER TERCINTA (OFFICIAL) + BLOGGERS CYBERGROUP..hehe~
frust tak ? haha~
myra dah frust awal-awal lagi...
kalau tengok update bola yang masa sukan asia...
kemain giat lagi letak gambar fahmi ni..
kalo bole tiap-tiap entry nak letak gamba dye...
tapi setelah diselidik...uhh~ sudah lah ! kecik hati...
poyo jerk..=p




ini keyword di awal-awal Suzuki Cup bermula...
himpunan keyword last week...
KHAIRUL FAHMI masih belum feymes time nih...
time nih pasangan kembar AIDIL + ZAQUAN yang paling dicari....




ini keyword minggu ini....
makin ramai nama-nama pemain bola kelihatan berbanding minggu sebelumnya....

hmm...now...dah berakhir Suzuki Cup 2010 nie...
sedey pulak....bila imbas semula entry-entry pasal Suzuki Cup...
cam termalu segan silu sendiri...tah hape-hape jerk....

 RENTETAN SUZUKI CUP 2010

PART 7



  hukhuks~
=(
sedey nyer dah habis....
lepas nih ade perlawanan bola lagi tak ?
hmmmm~

okey lah ! myb pasnie nak bebel pasal pemain bola...
sebab ade ramai yang menarik perhatian Myra...=)
kepada semua yang mengikuti ulasan dari Myra secara sengaja atau tidak...
Myra ucapkan TERIMA KASIH....! !
*bajet-bajet ade org baca ulasan kaw jer Myra*
=p



jom usha-usha SKUAD HARIMAU MALAYA !





sepanjang membuat ulasan Suzuki Cup...
akhirnya....Myra berjaya mengenali mereka semua....yeayyy ! !

SEMOGA SKUAD HARIMAU MALAYA 
terus berjaya !
SYABAS DAN TAHNIAH ! !



SAYA ANAK MALAYSIA ! !



p/s - INDONESIA hentikan provokasi anda...
sotong anda buat ramalan tepat kerana 
Indonesia menang 2 - 1 untuk final 2nd leg...
PEACE NO WAR lah !



majulah sukan untuk negara !
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

3 comments:

  1. yeah..malaysia menang..bez..serius bangga..tahniah..syabas harimau malaya..

    even ni baru suzuki cup, tp kemenangan ni dah suntik semangat baru kt peminat2 bola sepak tempatan..dah lame malaysia x bwk balik international cup..ni baru 1st step..hope player2 muda ni leh maintain n konsisten dgn prestasi skg ni..

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !