. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Wednesday, December 1, 2010

. . . jEnis RamBut dAn pErwatAkAn aWak . . .

 Jom !
sukasuki checkitzout !


(= Rambut dan Awak =)

rambut idaman =)

RAMBUT LURUS - bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan

RAMBUT KERINTING TEBAL - kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantic, banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung

RAMBUT KERINTING NEGRO - bijak, ego, cemburu buta, romantic, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah.

RAMBUT IKAL MAYANG - bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaafkan seseorang dengan kesilapan lalu.

RAMBUT HALUS/LEMBUT - bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

RAMBUT SIKIT - bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego,dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

RAMBUT PERANG - kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

RAMBUT TEBAL - bijak, degil, cemburu, romantic, kasar, banyak kawan, dan pandai mengambil hati seseorang.

RAMBUT KUSUT - sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan.
p/s: malas sikat rambut

RAMBUT BERUBAN - kurang bijak, suka termenung, sosial sikit, berfikiran terbuka dan pandai selesaikan masalah diri.

 ehemmmm~
hye awak !
sudah check rambut awak ?
macam mana ? setuju ?
hihi~
sukasuki saja hokeyyyy... ! !
jangan ambil serius.....

(^_____^)


*****************************


uh rambut !
sila panjang macam kecik-kecik dulu......
pliss~pliss cepat panjang....
janji tamau potong dah......
rambut lurus tak sesuai untuk saye yang gemuks ini....
tapi suke....tak serabut.....



gud bye~
rambut plastik...huhu~

now....sila panjang yer rambut !



tadaaaaa ~ ! !
kembali asal....
suda tidak plastik....
selamat kembali~
rambut ikal yang serabut....
haha~
=)


















mahu seperti Rapunzel !


(: Suka tak ? Komen sket :)

6 comments:

  1. Tengah pening tak sempat nak tengok rambut,ape2 ajelah.....

    ReplyDelete
  2. rambut lurus plus tebal. .itu saya. .hehe.yeahh mmg cemburu orgnyer. ;)
    u r beautiful just the way u are. .:)

    ReplyDelete
  3. aLong - cEceyyy~ dAn2 tAk sEmpat tgK...haha~ tanak ngaku Lah 2...=p

    KimiCnol - sUke rMbt camtue...=) eRr~ mEngaMuk ? huhu~

    ejulz - errr~ camne yer...keCian~ bOLe g yUn Nam =)

    yuki miyuki aNd mida BucHuxX - =) bYk +vE Kan ? Kan K sHuke tAk ? =)

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !