. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Thursday, December 23, 2010

. . . kOrEan aDdict - keNapA kAw kiUt ? . . .


akibat banyak sangat tengok channel 391 KBS....
rasa comel pulak.....*myra..kaw comel ker?*
baiklah !
yer......bukan saye yang comel tapi mereka.....
=)




INVINCIBLE YOUTH ! !



Yuri, Sunny, Narsha, Hyomin, Sunhwa, Hara and Hyuna

comel dan funny lah dorang nih....best jer tengok dorang wat keje....
tetibe rasa nak berkebun cam dorang...tapi pelik laa...dorang elek jer lepas rambut...
tak rimas ker...ke berlakon saja...huhu~

antara yang menarik perhatian kat G7 nih.....


hara ! ! 
dye pandai wat keje...pastue cam pandai bodek...
kadang-kadang cam gedik sket...hehe~
tapi sweet laa dye nih...klaka....
actly..dye dari grup KARA.....


howt kan ? hmm~



sunhwa ! ! 
ayu jer.....
suke tengok dye.....
dye nih pelakon kan ?
sbb macam familiar laa...cite pe ekk ?



**********


okey....now citer nie plak......


OH MY SCHOOL !

ala-ala dalam kelas....lelaki dan perempuan...dorang bole pilih sape dorang suke untuk jadi pasangan...
pastue duduk same-same....wat aktiviti same-same...
dorang belajar...wat presentation...main-main sket...
pastue akan dinilai....funny juga....=)

STUDY ! PLAY ! LOVE !

antara mereka yang kiut kat dalam kelas nie....
sure lah.....
MINHO ! LEE HONG KI ! TAEKYEON !
okey...sume fokus pada lelaki...haha~



**********



selain tue...citer yang ada lelaki-lelaki gagah pun best...




 
LET'S GO DREAM TEAM ! !
 
 
kat dalam citer nih, sangat minat kat.....
 

sangchu ! !
sebab selalu menang...=)
minho, junho antara yang kiut dalam game nih...



**********



okey ! sekarang nak usha singer grup korea pulak....


SHINEE ! !

sebab dalam grup nih ade......



minho ! 
kiut kan ? kan ?



taemin ! 
minho lagi kiut kan ? kan ?
hee~



last from SHINEE !


**********


2nd grup....



2 PM ! !

suke lagu "fly to seoul"...bOom bOom bOom ~
hee~
mereka yang good looking......


junho ! ! 
kiut cam minho....=)



taecyeon ! ! 
err~ gagah oke...



nichkun ! ! 
ini paling kiut...
tapi sudah kawen....



tadaa~ inilah wife nichkun...victoria...dye juga artis...
ade join INVINCIBLE YOUTH juga...=)
same-same kiut....uh~ jelez....



next~



 ft island ! !



lee hong ki ! ! 
oh~


perbincangan.....

kenape orang korea, jepun nih super kiut eh ?
dorang wat plastik sugery eh ? hehe~ 
sbb ade juga terbaca....kat sana murah nak wat bende-bende camtue....=p
tapi mereka memang kiut....even tak buat pun kiut juga....
paling suke tengok stail rambut ngan dress up dorang....
stylo habes...



p/s - mahu sorang boyfren cam minho...bole?
sorang jer....plissss~ =p


Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

7 comments:

  1. Ni dah potng trip akak ni....Nak ambik Nickun boleh ,jangan ambik Junho ya... Dah booking...

    ReplyDelete
  2. nichkun dah kawen....tanak ahh....
    nak MINHO ! juNho pUn nak jugak...hahahaha~

    ReplyDelete
  3. hihi...semua ciut memang minat gler crte korea coz mmgbestzz tp tak smpai nk wat pasangan..hehhee tak sesuai kott..klu org laki ciut tk gantelman jekk ase...

    ReplyDelete
  4. Nikhun tu bukan kahwin bebetul,olok2 aje... Ada program kwkawin kat channel korean,ramai lagi yang dah kawin olok2 ni mcm penyanyi cnblue... Olok2 ajr,still available(nikhun-bdk thailand,victoria-china)...Tak kan dpt pun sesaja suka...kan3x

    ReplyDelete
  5. geramgaram..
    ye ker ? tapi suke jugak ! nak jugak ! hehe~

    along...
    yer ehh ? oke...minat balik lah camnih....
    tapi cam real jer dye kawen...sbb tgk kat dream team haritue kemain lagi wish....
    jeles tau...haha~

    ReplyDelete
  6. Dia orang kan memang macam tu,over.Lagi pun nak naikkan rangking kenalah wat mcm tu...Betul tak...Kalaulah diorang kahwin betul2,hilanglah peminat diaorang.gimik aje tu...Boleh lagi....

    ReplyDelete
  7. tApi oLok2 pUn kN nYaris hiLAng soRang pEminAt yG kiUt ini....(kiUt itu sAye) haha~
    cehh aloNg..."boleh lagi.." mcm Laa niChkUn tue kenAL....huhu~

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !