. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Tuesday, December 28, 2010

. . . SayA bLoggEr MeLaka ! . . .




actly...dah lama nampak post-post blogger lain pasal 
SAHABAT BLOGGER MENGIKUT NEGERI nie....
sampai dah nak close tempoh penyertaan baru tersedar nak join....hihi~
but dun worry....tempoh penyertaan telah dilanjutkan....
untuk maklumat lanjut, sila klik banner diatas....=)


Hai ! saya BLOGGER MELAKA ! !




disini..saya sertakan butir-butiran peribadi yang tak berapa nak peribadi...
untuk mereka-mereka yang mahu cari jodoh berkenalan....tetttttt~ =p

NAMA !

Maizatul Amira....bila dipendekkan jadi Myra...
kira glamer laa 2~

STATUS !

belum bersuami....=p

CARA HUBUNGI !

boleh cari kat "MINI BOOK" di bawah...tak pun email je kat katak_epic@ymail.com...
boleh juga SMS or call kat number.......errrr~ 

DAERAH JAJAHAN !

Tanjung Kling....tak jauh dari Pantai Klebang...
*tak suke laa perkataan kling 2*

TEMPAT TINGGAL !

Taman Bukit Rambai....
APA YANG MENARIK DISINI ?
menarik perhatian kakak, abang-abang serta adik-adik malah sekali sekala sedara mara untuk datang berhimpun....errr~ itu rumah saya...
kalau MELAKA ? huisss~ banyak kot.....
biar gambar bercerita.....
*credit to google*




A FAMOSA



BANGUNAN MERAH STADHUYS



MENARA TAMING SARI



RIVER CRUISE + EYE ON MALACCA



MELAKA WONDERLAND


ni baru sikit....banyak lagi tempat-tempat menarik....
contoh : zoo melaka, taman rama-rama, taman buaya, taman mini malaysia,
pantai klebang, ape lagi ekk....banyak laa....
kalau nak tahu...sila skodeng blog blogger melaka yang lain....
=)
saya nama jer dok melaka....tapi tak pena nak berjalan-jalan kat negeri sendiri....gamba pun google...=p
(pssssttttt~ actly saya lahir kat johor)
so...kepada sesiapa yang mahu melawat MELAKA...
boleh laa bawa saya sekali....
(errrr~ dah terbalik....)


PEACE ! 
Senyum selalu ! ! !
selamat berkenalan para-pari BLOGGER MELAKA ! !



MELAKA MAJU 2010 ! !
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

11 comments:

  1. org Melaka ea, emiey study sne, sllu pi jog kt a famosa :)

    ReplyDelete
  2. hahaha..owg johor gak ke..
    saya pun join gak benda alah nie

    join sebagai blogger melaka
    tpi owg johor..hehehe

    ReplyDelete
  3. eMieysAndra...
    wAh..jAuhnye jOg....
    Myra cAm xpEna jer g A FamoSa tue..huhu~
    takAt LALu jer....

    LiLo....
    =) sAMe LAh kitE....
    hihi~

    ReplyDelete
  4. salam singgah drpd blogger melaka kpd blogger melaka

    owh
    t leh la bwk sy g jalan2 kt oantai klebang eh



    Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

    ReplyDelete
  5. salam singgah org melaka... ulau melingkau atas pagau...

    ReplyDelete
  6. "hari ini hacker wat sambungn entry mngenai mngenali lelaki part 2...cius hot...sal pmpn pon ad..."

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !