. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Sunday, January 16, 2011

. . . MOOD :: i'm dOctoR vs i'm fARmer . . .




yEss !
saye DOKTOR MYRA !
saye ade HOSPITAL....
saye dah merawat 50++ pesakit....
pesakit yang datang semuanya mempunyai masalah dan cerita yang berbeza....
nak tengok HOSPITAL saya ?

.
.
.
.
.
.

tadaaaaaa~



HAPPY HOSPITAL !
comel kan ?
HOSPITAL kat dalam FB jer wehhh~
patient pun cik-incik haiwan...
 jadi lah kan....dapat juga memegang title DOKTOR MYRA !
ngehngehngeh~

oky ! sebagai DOKTOR...tidak lah BUZY sgt kan...
*eh kaw ! ade ke doc yg tak busy ?*
DOKTOR MYRA nih mmg xbusy...
so...sempat buat keje PART-TIME...
keje part-time yang memerlukan tenaga jari jemari dan kesabaran....
ini lah tempat melepaskan tension as a DOKTOR...
*cehh kaw !*
DOCTOR MYRA also a FARMER....

.
.
.
.



oky...ini bukan rompakan..
ini juga bukan tempat bela MONSTER...even tertera MONSTER WORLD disitu...
ia sebenarnya tempat berkebun...macam FARMVILLE lah..FARMTOWN lah...
hmmm....FARMVILLE and FARMTOWN Myra dah disaster...
so bukak FARM baru plak...
tanak lah besar-besarkn FARM nih...
nanti sure tak terjaga...


semua diusahakan semalam...
yess semalam yang bertarikh 15 JANUARY 2011....
angkara badmOOd yang melampau...
yala kan...kalo badMOOD baiklah tak melibatkan diri dengan manusia...
nanti tak pasal-pasal marah tak semena...
bila tengah badMOOD dia punye sensitif lain sikit....
kan ? kan ?

actly..semalam KONVO...
terkilan xdapat pegi.....pastue hari nie sumer sebok upload pixcha-pixcha konvo...
tahu ! tahu ! normal lah nak upload gamba kegembiraan kan....
tapi.....
aku jeles wehhhhh ! !


tettttttttttttt~


bubbye....




DOKTOR aka PEKEBUN ini nak menjalankan tugas.....
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

3 comments:

(^___^) / sAy sOmEtHing !