. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Monday, February 21, 2011

. . . OnCe uPOn a tiMe :: CaRtOOn tiMe ! ! . . .



"dengan kuasa bulan.....akan menghukum mu !"

=p

Maaf ku tak pernah berterus terang, 
bukan ku tak mempercayaimu..
namun sebelum ku berganti rupa ingin aku menemuimu…
ku kan bermandi cahaya bulan, 
dan cemerlang di malam yang cerah..
memang telah lama kurasakan ingin menolong yang lemah…
tiba-tiba keajaiban terjadi…
kekuatan muncul di diri…
untuk melawan smua kejahatan, 
kekuatanku harus digunakan…
menegakkan segala kebenaran,
ini ke ajaiban alam…
aku mempercayainya…



haha~
siap bagi lirik lagu lagi...

dulu time kecik-kecik...err~ takde laa kecik sangat....
time skolah rendah gitu laa....
sangat lah berSEMANGAT bangun pagi-pagi sebab nak tengok citer SAILORMOON.....
kalau tak terBANGUN pun, sure abang akan kejutkan....
pas citer SAILORMOON kan citer DRANGON BALL....
so...sama-sama kejutkan...=p

aku paling tak suka part dorang bertukar tue....
seksi seh ! *BLUSHING*
disebabkan aku tengok dengan abang-abang, so cam malu segan jer...



aku takkan miss tiap-tiap minggu...
aku pena terkeliru nak minat SAILOR MOON ke nak minat SAILOR MARS...
sebab rambut dia cantik...hee~




 pastue layan citer DRAGON BALL pulak...
pengaruh abang-abang...
dari kartun bawak ke komik....
gigih aku tengok abang ezard aku mengumpul kesemua komik DRAGON BALL...
then, aku jadi orang tengah bawak komik bagi kawan dia pinjam time gi mengaji....
masa tue dia sekolah menengah....=)
*dari komik DRAGON BALL laa aku minat baca komik*

petang-petang lak...
layan citer nih.....


masa tue aku panggil SURIA BAJA HITAM....
kemelayuan sungguh kan ?
hehe~
pas SHIN CHAN muncul, baru aku tahu itu KAMEN RIDER...
=p



ini pulak ! TOMATO MAN !
kiut jer....




POWER RANGERS ! !
jap-jap...aku cuba ingat nama-nama mereka...
MERAH = JASON
BIRU = BILLY
KUNING = TANYA
HIJAU = TOMMY
PINK = KIMBELY
HITAM = errr~ ape ekk ?
=p

aku suke yang kaler PINK....
time nie sumer baju aku nak kaler PINK...
hihi~




ehemmm~ehemm~
dah laa sikit-sikit.....
banyak lagi citer kartun dulu-dulu yang bila aku ingatkan balik,
aku pun nak tergelak...pastue aku tanya balik
"kenapa ekk suke kartun nie dulu ?"
haha~
kalau lah diulang kembali saat-saat dulu....
tak pun...ape kata ulang balik citer kartun nih semua ?
sure yang menonton tue budak-budak cam aku...
*budak-budak ker?*
kehkehkeh~


*senyum*



cun lah WALT DISNEY PRINCESS nie jadi SAILOR SCOUTS kan ? kan ?









p/s :: sebenarnya kan...aku excited nak tengok SAILORMOON dengan DRAGON BALL ...
coming soon @ NTV 7 !
(^____^)


Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

4 comments:

  1. efa suka cerita anime..kartun2 best sgt ya ka sailormoon dan dragon ball akan ada kt ntv7?uish kena tgk ni wehuhu thanks sharing =)

    ReplyDelete
  2. waa minat cite tomatoman ka..heee cite tu skg takde da kn.. masa mude2 pnye cite tuu.. kui3 :)

    ReplyDelete
  3. efa~
    yup ! yup ! coming soon !
    take note tau ! =)


    aimi~
    minat ! now tade daa citer tue...
    dulu jer ade...
    hmm~
    =)

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !