. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Thursday, February 10, 2011

. . . OnCe uPon a tiMe :: pERnaH mAin S.A ? . . .


hoLa !
today aii nak story mory sikit pasal.....
aktiviti yang aii dan kawan-kawan dorm buat masa duduk kat asrama...

dulu kan....aii skola kat SEKOLAH TEKNIK MELAKA TENGAH...
dok asrama lah kan....
aii dengan kawan-kawan dorm aii ade main 1 bende nih...
bukan main spirit tau !
haishhh~
ktorang main S.A....tahu ape itu S.A ?



S.A = Secret Admirer....

cara-cara main...

- deal dengan kawan kelas lain / dorm lain...
- tulis nama samaran yang pelik dan best..(kira nya sape yang dapat kite tue xkn tahu)
- kumpul nama itu dan beri pada kawan kelas lain / dorm lain yang setuju nak main...
- suruh mereka cabut undi...dan..tulis laa surat untuk nama yang dorg dapat tue...
- dorang pun kena guna nama samaran....
- tetapkan tarikh untuk pecah S.A...
** pastikan antara korang tak pecah rahsia sampai tarikh pecah S.A...
** juz lantik sorang wakil untuk pass surat....

ehemm....=)
ktorang main S.A nih dengan dorm budak lelaki...
so...kira macam best lah kan...hihi~
dah nama nya S.A...so kite tak tahu sape S.A kite tue...
tertanya-tanya...pastue ade jugak laa usha-usha sikit kot-kot boleh tahu...
yang bestnya...masa main S.A nih...selain dapat surat...
kadang-kadang dapat makanan, card, hadiah...
herm...kadang-kadang ade gak yang terlebih feeling...heh~

bahaya main S.A bagi budak asrama...
kalau kantoi surat dengan warden...
herm...abes laa surat korang akan dibaca depan kawan-kawan...
 tak pun boleh kene denda kawen masa "sunday duty"...
** kalau main S.A dengan lain jantina laa....

so...kena hati-hati...
pandai-pandai lah simpan....

errr~
kamo-kamo pernah main S.A ?





p/s :: aii main S.A dengan 4 orang...=p
masih simpan lagi surat mereka...

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

5 comments:

  1. aku skola perempuan, so just tuka2 note dengan junior/senior aje lah.. hoho..

    main2 s.a xde..s.a betul2 ade la.. kuang3.. >.<

    ReplyDelete
  2. cik kipas...
    name samaran aku...
    ade 4..sbb aku main S.A dgn 4 org..
    heh~
    nti laa...entry lain...k ! =p


    Robot...
    hmm...
    mmg seronok...
    =)

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !