. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Friday, February 11, 2011

. . . sUka diA di yOutUbe ! . . .





*speechless*

aku suka dia yang pandai menyanyi...
aku suka dia yang pandai main musik...
aku suka suara dia...
aku suka !


********


hari nie bosan sangat...
sebab internet macam siput sedut yang payah nak keluar...heh~
aku nak main game..tapi punya lah berjam nak tunggu dia loading...
aku bole diserang panas baran tahu...!

so..aku bukak laa youtube...
aku selalu dengar sorang mamat nih main gitar + nyanyi..
memang buat aku terharu....dengar banyak kali pun, banyak kali terharu...
=p

pastue...ade lagi sorang...
aku suke tengok mulut dia masa dia nyanyi...
sebab dia nyanyi tapi gigi tertutup....
okey..now bayangkan....
macam kene kancing gigi kan ?
tapi memang comel....

 hmmm....kesimpulan...
pernah tak rasa terharu sampai keluar air mata ?
sebab dengar lagu jer..pernah tak ?
mungkin lagu tue sedey kan...
tapi aku terharu dengar suara dia yang menyanyi...


*COOL lah !*




 p/s :: terharu macam si gula-gula pulak yang nyanyi..

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

4 comments:

  1. Internet ni line nya bermusim sekejap laju kejap slow!

    ReplyDelete
  2. ya laa zmah...
    bengang tau bile tenet nih lemahlembab....

    ReplyDelete
  3. angin sengugut dia da sampai laa..
    tu yang lembap tu...

    ReplyDelete
  4. ceq pakai wireless internet blok seblah ni jaa.. hahaha

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !