. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Tuesday, May 31, 2011

. . . PriNce cHarMing ? . . .


Prince Charming I

sudah berlalu bertahun lalu...
tak mahu tahu....

kadang terlihat sekilas lalu...
ah...biarkan tak perlu tahu....

Prince Charming II

hati-hati jangan terburu...
mungkin sama dengan yang lalu....

tak baik adili kalau tak tahu...
apa perlu kenal dahulu ?





** wish :: saye nak g Disneyland dengan Prince Charming !**







p/s :: hey awak ! mahu tapi malu ker ?
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

Monday, May 30, 2011

. . . RenDah DiRi . . .





alahai~
kacak sangat lah...
tak mahu ranapkan hati....
bye~





p/s :: mahu-mahu but...not for me.....
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

Sunday, May 29, 2011

. . . LePaskAn hAti, bEbaSkan RasA . . .






"Kita ikut haluan masing-masing..."

Harapan itu aku hentikan...
Bukan hilang rasa kasih...
Bukan pudarnya rasa sayang...
Cinta itu tetap ada...
Perlu ruang...
Bukan untuk diisi lain...
Perlu masa...
Bukan untuk mencari lain...


"Tiba masanya, kita bertemu kembali....seperti dulu..."

Andai cinta itu pergi selamanya ?
Relakan....jodoh bukan ditangan manusia....

"Jika kamu mencintai seseorang, bebaskanlah dia....Jika dia kembali kepadamu,maka dia adalah milikmu..."

Jika tidak ?
sibukkan diri dengan segala....
*tabah*
=)













p/s :: bukan senang mahu TABAH teruskan langkah~

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

Tuesday, May 17, 2011

. . . AisHiteRu ? . . .


tahu tak....
beberapa hari nie...aii asik lah dengar lagu AISHITERU....
cam comel-comel jer kan lagu nih....
pastue lirik cam ngade-ngade sikit kan...

err~
nak dengar ?
oky ! jom dengar.....





hermmm~
tahu tak....aii memang laa bukan orang jepun kan....
lagu nie kan tajuknyer dalam bahasa jepun lah kan....
errr....pastue kan....
aii macam pena lah dengar perkataan AISHITERU nie....
aii mati-mati ingat maksud AISHITERU = I MISS U.....
lepas tue lah kan.....aii pun dengan sesuka hati dan riang ria pegi send SMS kat tetttttt~

"Hye ! aishiteru~" 



beliau buat-buat tak faham...xtahu laa memang tak faham atau buat tak faham....
atau terlebih faham....
beliau suruh search kat google translator....
aii dengan tak bersalah...wat tak tahu.....sampailah.....

selepas tahu maksud sebenar AISHITERU......

OMG !

oh~ malunyerrrrrr ! ! !



ape perasaan anda bila buat sesuatu benda dengan yakin....
tapi...benda tue salah.....

oky...... 
AISHITERU ! ! ! !





p/s :: aii LOVE yuu ? ?

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

Thursday, May 5, 2011

. . . si kEtOt kAteK . . .




aku benci si ketot aka katek ! ! !
sengal ! bengOng !
kau pehal nak perli-perli sindir aku ?
hal personal, personal lah....
tak payah laa nak citer dalam meeting....
BODOH ! !


sekian....TERIMA KASIH !





p/s :: bengang tahu !

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

Tuesday, May 3, 2011

. . . hARi-hARi yANg........hURmm~ . . .

TENSION !

kerja ape yang tak tension kan...
redha jer laa....tapi aku tetap nak meluahkan ketensionan itu disini....

now, aku tinggal kat Cheras Indah....tempat kerja kat Damansara Perdana....
oky...bayangkan...berapa lama aku ambil masa tiap-tiap pagi untuk ke tempat kerja ?
2 jam hokey ! ! 
dah boleh balik melaka kot....
tahap ketensionan itu bertambah bila.....
 dikira dengan kewangan yang terpaksa aku keluarkan untuk tambang tren, bas segala....
then, kalo lambat dah tentu kena naik teksi.....

balik kerja tak tentu.....cam mana pergi, balik pun macam tue...
bezanya, time balik lagi sesak kot...
berasak...bergasak lah aku kan....
haih~ 
sampai rumah jer...dah kepenatan.....
tido....esoknya ulang perkara yang sama....
ohhh ! takde LIFE !

oky...cukup lah luahan hati untuk kali ini....
esok lusa sambung lagi.....
banyak benda yang buat aku TENSION...

mungkin nie baru permulaan...esok lusa tak tahu lagi....
mungkin lagi stress...mungkin lagi baik....
tapi aku mengharapkan yang baik-baik sayang~
=p







p/s :: rasa nak nanges.....hmmm~
Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)