. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Wednesday, June 15, 2011

. . . nOta UntUk aWak :: nak MacAm duLu-dULu . . .



Nak Macam Dulu-Dulu...

kalau dulu awak selalu YM dengan dia...
sekarang YM pun awak susah nak buka...
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu awak selalu SMS dengan dia....
sekarang SMS pun awak susah nak balas....
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu awak selalu GADUH dengan dia....
sekarang nak GADUH pun tak ada sebab...
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu awak selalu PHONE TALK dengan dia....
sekarang nak PHONE TALK pun dah segan...
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu awak selalu POKE dengan dia...
sekarang nak POKE pun terfikir banyak kali....
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu awak selalu KOMEN dengan dia....
sekarang nak KOMEN pun dah tak ada pasal....
sebab dah tak macam dulu-dulu....

kalau dulu dia lah yang awak selalu cari kalau nak cerita apa-apa....
tapi sekarang.....awak cari dia....tapi tak tahu nak cerita apa....
walhal banyak cerita...

dia dah tak mahu ambil tahu hal awak ke ?
dia dah makin menjauh......dia tak macam dulu....

nak macam dulu-dulu...






MOTIF :: tukar awak jadi saya, dia jadi awak....




p/s ::saya tanak laa stop tulis nota untuk awak....tapi....terpaksa stop kot...kan ? kan ?

Photobucket

(: Suka tak ? Komen sket :)

2 comments:

  1. sye pon nk mcm dulu, tp jika itu yg allah lebih x suka, saye redha :D
    cinta allah itu kn cinta yg lagi agung.

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !