. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Thursday, July 28, 2011

:: bOLA kELayAkan PiaLA dUnia 2014 :: DRAMA SiNgaPuRapURA ::



assalamualaikum...

kali nie xboleh nak update perlawanan macam yang sebelum-sebelum nie...
sebab separuh masa pertama pun cam tak ada apa yang berlaku....
perlawanan agak lambat....
dan menyakitkan jantung yer..opss~
heh~

pada separuh masa kedua...HARIMAU MALAYA mula menyerang pasukan SINGAPURApura...
dan gol pertama berjaya dijaringkan oleh penjaring gol terbanyak SAFEE SALI pada minit ke 57....
pada masa kedua ini jugalah banyak drama-drama yang boleh kita saksikan....
sambungan drama pada masa pertama tadi....
kejap-kejap sakit kaki, sakit tangan, sakit kepala lutut, sakit dan sakit...
semua pun sakit......pandai yer wahai kawan-kawanku sekalian mereka ini bersinetron...
Qiu Li yang berjersi nombor 11 itu memang hebat kan ?
tapi hebat lagi KHAIRUL FAHMI yang berjaya menepis cubaan SINGAPURApura...
tapi pada minit ke 71, gawang gol MALAYSIA berjaya juga ditembusi oleh pemain SINGAPURApura yang berjersi nombor 7....

*kecewa*

diminit-minit terakhir pun masih lagi nak berdrama.....
jatuh sikit dah macam sakit kritikal....
paling best....
part keeper sakit jantung....lepastue, migrain....
nah ! kad kuning !
hambik kau anugerah !
haissss~

nampak sangat okeh ! yang mereka berdrama....
pelakon terhebat lah ! TAHNIAH !

keputusan akhir...
MALAYSIA [1] - SINGAPURA [1]

namun SINGAPURA layak dengan kemenangan aggreget...
4-6

maaf lah yer....entry agak emo...
mahu tak emo kalau banyak sangat injured bodoh-bodoh...
nampak sangat tak ada apa-apa.....DRAMA lebih !
lepas perlawanan, aku pun berdrama....
yeah ! aku pun nak jugak berdrama...
dengan sorang Medical Assistant nie...


maaf sekali lagi...
agak melampau imaginasi...
heh~

jangan salah faham...
aku nurse yang lemah lembut....
sekian~

DRAMA SINGAPURAPURA !


THE END !







p/s :: kita tunggu SKUAD OLIMPIK pula beraksi yer kawan-kawan...
teruskan menyokong MALAYSIA ! !
walaupun tewas, MALAYSIA berjaya sampai ke tahap ini...
kalah dengan bermaruah...bukan pura-pura cedera bodoh-bodoh...okeh !
*apedehal*



x_589e5a1

(: Suka tak ? Komen sket :)

7 comments:

  1. apa2 pun syabas buat player MALAYSIA
    kerana berani n GAGAH......

    ReplyDelete
  2. KHAIRUL FAHMI
    SAFEE SALI
    terBAEKKKK ! !

    pantasnyer awak alizan...=)
    terima kasih =)

    ReplyDelete
  3. tu bkn singapore btul tu...tu singaforeigners......banyak PATI dlm team depa.....

    ReplyDelete
  4. hehe, bab pura2 tu yang tak tahan tuh kan?? apapun, goodluck lah untuk harimau malaya punya team for the next game:)

    ReplyDelete
  5. ada masa nanti kita balas balik kepada team singapura ni.. ;)

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !