. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Friday, June 17, 2016

:: Apa Khabar ? ::



Assalamualaikum.






Apa khabar laa semua bff aku sekarang. 
Rindu tapi aku perlukan "ruang" buat masa ni. 
Sebab orang lain, tetiba elak dorang sekali. Tak patut sangat. 

Boring on fb yang rata-rata aku tak kenal ni. 
Macam padan muka laa juga siapa suruh deactivate fb sana. 
Pastu delete whatsapp, off sim card pulak tu. 
Sebenarnya buat keputusan off sim card ni memang gila. 
Oh..semi gila laa kot. 
*fully gila tu kalau patahkan sim card terus.* 

Haha sangat. 

Dan ini memang.... #mempuntangpantingkanduniaku Walhal kalau keep in touch dengan my bff pun, takde laa rasa remuk perasaaan ni. 
Dah kenapa sengaja nak avoid semorang ni entah. 
Tetibe aku teringat cerita Suamiku Jatuh Dari Langit. 
Aku tunggu juga bila suami aku nak jatuh dari langit. 
Tapi yang jatuh cicak dua ekor kat depan aku ni. Ciskek betul.
 Time aku tengah penuh perasaan ni laa dia nak jatuh pun. 
Aku dah laa tak suka cicak. Hilang nyawa sesaat dua dibuatnya. 

Buat bakal suami aku, harap kau bukan spesis cicak yg acah-acah seprise nak jatuh depan aku. 
Tak suweet tahu ! Dah laa lambat jumpa aku. Sesat lagi ke tu ? Aku dah cakap jangan guna GPS.
 Guna je getaran tulang rusuk kau tu. Wahahaha~ 

Sebenarnya aku cerita apa ni ? 

emmkaybaii







Nota hati :: Sorry korang. susah nak explain kenapa aku buat semua ni
aku pun tak faham sebenarnya. huhuhu~
hopefully korang baik-baik sayang laa yer kat mana pun korang berada.



x_589e5a1

(: Suka tak ? Komen sket :)

1 comment:

  1. thank you rara for join serunding daging giveaway and contest.. gudluck :)

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !