. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Wednesday, June 8, 2016

:: I'm back..err..MAYBE.. ::


Assalamualaikum

errrr~

lepas bagi salam jer macam dah tak tahu nak taip apa.
serius dah lama mengabaikan belog ni.
memang banyak karat-karat kat belog.
SMS tepi ni pun baru je aku tukar yang baru.
agak gigih juga laa aku buat coding yang dah lama aku tinggalkan.
bukan belog je berkarat, skill aku dalam edit-edit pun dah berkarat.

kalau ikut last post aku, adalah pada tahun 2013.
sebenarnya ada post yang latest dari 2013 tu.
tapi rasa macam annoying jer.

2013 tu adalah tahun yang TENANG bagi aku.
tenang hati dan sibuk dengan aktiviti SKP (Sarung Kaki Project)
aku jumpa ramai sahabat yang baik, yang menaikkan semangat.
agak rugi sebab aku tak dapat nak simpan kenangan pada tahun tersebut dalam ni.

tengok laa....mungkin aku akan flashback, throwback ke apa ke...

aku nak aktif menulis blog balik.
nak jadikan blog sebagai satu tempat aku bercerita.
oh ya...sebut pasal tempat bercerita ni,
facepalm aku bila baca balik entah apa aku mengarut sepanjang aku berblog tahun-tahun sebelum ni. giler annoying !!!!!!!!

entry-entry tahun pertama aku ada blog,
gile gigih aku menaip tulisan guna huruf kecik besar kecik besar.
ya Allah...spesis alien juga aku ni.
bengong lahai...
pastu entah apa aku mengarut.
bila baca balik nak mual dibuatnya.

makanya....
aku draftkan segala posting sampah mengikut perasaan bagai tu.

kalau aku jumpa diri aku pada tahun 2010,
memang aku starlight dahi dia.
dah kenapa kau menjengkelkan camtu ?

oky laa...
dari tak tahu nak taip apa tadi, tetibe dah terpanjang gini.
haha~


jumpa lagi !





x_589e5a1

(: Suka tak ? Komen sket :)

1 comment:

  1. Minta maaf nak tanya ada join ke GA Buku {pre-loved} Jun 2016 ? Sbb ada komen awk join, tp letak link blog saya balik. . heehe . kalau join nanti tinggalkan link ehh di blog :)

    kimchaa.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !