. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Wednesday, June 22, 2016

. MyraEjart .



Assalamualaikum.

hai ! meh laa feeling dengan aku dengar lagu kat bawah ni.




Okey...sebenarnya lama aku ambil mood untuk menulis entry ni.

*perghh ayat stress gila*

.
.
.
.

bila minta dilepaskan sedangkan aku sayang hubungan itu. aku cuma rasa kita dah tak hepi. then aku terkesan sangat bila sorang perempuan ni tetiba muncul antara kau dan aku. komen status fb kau macam korang memang ada "sesuatu". then inbox aku cakap itu semua gurauan. siap nasihatkan aku umpama kau dangan dia memang rapat giler berkongsi masalah bersama. of coz laa aku akan fikir macam-macam. masing-masing jauh.

memang aku minta dilepaskan. aku rasa macam perlukan ruang. tapi kenapa yer kau boleh bagi janji yang kau akan datang kat aku suatu hari nanti jika masa tu aku tak ada sesiapa ? kau tak patut janji macam tu dekat aku. sebab aku tak benci kau.
serius bro..aku pegang janji kau. walaupun masa tu kita tak ada apa-apa dah, tapi janji kau tu aku pegang sampai....

sampai baru-baru ni aku ingat kita boleh balik macam dulu. tapi aku dapat tahu kau dengan perempuan tu. perempuan yang pernah nasihat aku pasal hubungan kita. sakit hati aku.
kenapa dia ? kalau perempuan lain mungkin aku tak sakit sangat. (kot)

sampai aku susah nak ambil keputusan untuk memilih orang lain dalam hati aku. bila aku memang sayang kau lagi dan aku ingat janji kau.

okey. memang aku salah tak selalu ada dengan kau. aku selalu dengan kawan-kawan aku (bak kata gf kau tu) gf kau tu laa yang selalu teman kau. dengar apa masalah kau semua. kira dia sangat memahami dan melengkapkan kekurangan yang kau rasa laa kan ? ok. aku minta maaf buat kau macam tu. dan terima kasih laa kat dia kerana menjaga kau dengan cinta.

masa aku minta dilepaskan, serius aku rasa kecewa. kecewa sebab tak dapat pertahankan cinta kita. aku rasa putus cinta walaupun aku yang memutuskan. dan lagi sekali aku rasa kecewa bila dapat tahu kau dangan dia. lama kot aku tunggu kau.

kalau kau baca luahan hati aku ni, aku minta maaf. maaf sebab aku sayangkan kau lagi dan maaf sebab aku benci gf kau tu.

.
.
.
.
.

aku kalau boleh, nak format memori otak aku dan diri aku dari segala yang berkaitan dengan kau. suka sangat flashback, throwback bagai. paling aku ingat, aku pernah bagi kau patung Smiley kuning masa kita mula couple dulu. aku tulis kat situ, kalau kita putus, aku nak balik Smiley tu. so....bak balik Smiley tu dengan katak purple yang aku sayang tu. bak balik ! !

biar laa buruk siku pun.




healing proses......


cepat-cepatlah aku tabah menghadapi dunia luar.
masuk minggu ke 3 dah aku mengasingkan diri.
berdiam tanpa menjelaskan alasan kat kawan baik aku.
melepaskan peluang kerja yang memang menanti aku.

terpaksa.
serabut.
tak fokus.
terfaktab gila hidup aku.



please wake me up ! ! !







x_589e5a1


(: Suka tak ? Komen sket :)

No comments:

Post a Comment

(^___^) / sAy sOmEtHing !