. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Monday, August 8, 2016

. Chat Box .


Assalamualaikum.
Nampaknya setelah aku meluahkan kekesalan,
font blog dah kembali normal seperti font kegemaran aku.
Alhamdulillah.

pelik juga.
hmm..

ok. sekarang nak meluah kekesalan chatbox tak berfungsi pulak.
banyak kali aku copy paste code, tapi dia tetap juga...
kejap ada....kejap tak ada.
tapi banyak tak ada dari ada.

kenapa yer masalah begini berlaku ?

mood aku pun jadi kejap ada, kejap tak ada.
hmm...rasa nak buat header baru la.
tapi malasnya nak tukar semua ni.

macam itu la juga bila nak kenal orang baru.
malas nak mula balik semula.
nak tanya itu ini.
nak menyelami isi hati.
last-last.....

emkaybai lah.
malas nak bebel pasal ni.

haha~


*tetibe*




x_589e5a1

(: Suka tak ? Komen sket :)

3 comments:

  1. lama dh x pasang chat box ni.. skang tgh cari widget top blogger komen yg boleh pilih bulan dan tahun.. widget lama dh x berfungsi.. ermm

    ReplyDelete
  2. Hi cyg..! In sya Allah Reen tau kenapa chatbox problem.. Klik sini cara untuk solve chatbox. http://reenj.blogspot.my/2016/06/cbox-problem-tak-nampak-cbox-3-langkah.html

    Harap dapat membantu ♥

    ReplyDelete

(^___^) / sAy sOmEtHing !