. LiNk bLogWALking RARA . . . WiNkk-WiNkk~ .

.............

Saturday, August 6, 2016

. Tiada Tajuk .


Assalamualaikum.
Actually, aku wordless bukan sahaja wednesday je.
malah hari-hari...jadi apa benda aku fikir nak update, rupanya update dalam kepala je.
tak terpublish kat blog yang hidup segan ni.
haha~

aku teringat la kan tetiba pasal satu ayat junior aku dulu.
"Akak ni kalau kahwin umur pat puluh pun takpe."
masa tu aku rasa kembang kuncup je la kan.
bilamana maksud dia aku awet muda persis baya-baya dia je.
beza umur 6-7 tahun gittew~

tapi sekarang bila ingat balik,
aku rasa puaka betul mulut budak ni.
Jodoh aku belum lahir lagi ke ?

Myra is so sad.

T.T
*menangis dalam lemari*





x_589e5a1

(: Suka tak ? Komen sket :)

No comments:

Post a Comment

(^___^) / sAy sOmEtHing !