. BLOGWALKING .

.............

Saturday, December 30, 2017

. Sehari sebelum ll .



Perkara yang tak perlu dibawa ke tahun hadapan :

EX


Aku tak tahu la kalau aku lupa atau ia sekadar monolog dalaman tak terluah yang mana aku berpesan, 

"kalau nak kahwin, jangan jemput aku."

Bayangkan 2011 putus, aku masih pegang janji dia yang berisi lebih kurang maksudnya, kalau aku tak kahwin lagi, dia akan pinang aku. 

Aku tak tahu kenapa aku bodoh pergi percaya janji tu. Aku stuck lama kan ? Sedangkan sebelum tu lagi aku dah tahu kewujudan perempuan itu. Perempuan yang selalu dengan dia saat "aku lebihkan kawan-kawan" (Kata perempuan itu kepada aku lewat fb messenger) 

Ah kau. Nasihat dan sailang.

Tak apa.

Finally, lepas 6 tahun (kalau ada anak dah nak masuk darjah 1) aku tak stuck dah.
Dengan berbesar hati dan segigihnya aku akan buang tahun-tahun kita bersama.

By the way...i think i'm more beautiful than your wife. Sorry~
Biarlah aku nak perasan pun.
Even kau pun dah tak hensem.

Oh. Thanks.




Notahati :: perkara tentang rupa ni selalu menjadi penyedap hati untuk perempuan terluka. Ahahaha~ :D







(: Suka tak ? Komen sket :)

1 comment:

sudah baca harap komen :D