. BLOGWALKING .

.............

Monday, January 1, 2018

. 2 0 1 8 - Bab baru .




Memang tak sambut tahun baru tapi yelah since patah hati remuk nau, why not jadikan peralihan tahun ni melangkah dengan semangat.

Memang selalunya asal akhir tahun je semangat hilang ke macam mana ni ? :'D

Gigih juga aku fikir semalam apa yang nak ditinggalkan lagi sebelum masuk 2018. Kalau boleh nak terus delete. Memang berjaya tau kalau fikir nak delete ni tapi lepastu macam jadi pelupa. Lol~ 

But, it's okay anyway.

So....


Aku cadang pada diri sendiri untuk menulis segala kebaikan/kegembiraan isi dalam balang dan membukanya pada akhir tahun nanti. So, kenalah usaha buat kebaikan setiap hari. Macam tu la motif aku. 

Semoga berterusan lah semangat ni. Selalunya semangat ni awal-awal je. Lepas tu hilang diangin lalu. Kahkahkah~ :D

Btw, aku dah edit dan tukar sedikit sebanyak blog ni. Beri nafas baru kononya gitu (alahai sangat~). Dah drafkan tulisan-tulisan meloya lebih separuh. Ya Allah.

Guling-guling ketawa sambil memaki, aku membacanya. *facepalm*

Ada la tinggal sisa-sisa tu saja aku biarkan. Kelakar kot.

Kbai~








(: Suka tak ? Komen sket :)

1 comment:

  1. Selamat melangkah dengan penuh semangat.. Akak doakan semoga apa yang dicadangkan akan terus dibuat.. Keep on moving forward.. U can do it..

    ReplyDelete

sudah baca harap komen :D