. BLOGWALKING .

.............

Sunday, January 7, 2018

. #1 Chilindo - Tergoda .


Ya iya lah.
akhirnya aku terjebak juga dengan Chilindo.

=.=

Haih~

Mana taknya, asyik nampak kasut ni je lalu lalang kat wall FB. Dah lama tau aku cari sneakers ada lace cenggini.
Aku macam...
 "cantik sneakers ni buat pakai nanti kahwin." Ha cemtu kau~ 
Walaupun tak tahu entah bila majlis perkahwinan aku tu. Lulz~

Setelah tertewasnya aku dengan godaan Chilindo, makanya...
Aku pun cuba la membida.
.
.
.

Sekali dapat weh.

Hiks~


RM11.50 okey ke tak harga ni ?
Rasa macam okey. 
Dan bukan itu saja.

Aku main-main je. Sekali dapat. 

Malah ini juga,

Sekali lagi aku sekadar main-main.

Dan ini...

Ok. Ini tak main-main. Sebab aku ingat nak bagi anak buah aku.

Erghhh.
Nafsu ni nafsu.

Aku tak tahu kualiti barang dia macam mana. Risau juga la sebab ada feedback yang negatif pasal Chilindo ni. But yeah...nanti kita tengok yer.

2 jam juga aku gigih membida.
Lepastu kan, ada barang yang aku macam rasa tak relevan je untuk aku. Tapi dah pergi membida sesuka hati ni. 
Di saat-saat mendebarkan tu, bersungguh aku berharap ada yang bid lagi tinggi. Kahkahkah~ :D

"Ha...Tahu takut." 
Berkata aku kepada aku.

Kbai~














(: Suka tak ? Komen sket :)

2 comments:

  1. Kasut lace tu cantik!!!! Siqah pernah juga bida kat Chilindo. Tapi tak check out pun barangnya. Lupa dah.. hehe

    ReplyDelete
  2. Kasut tu memang nampak rare dan cantik.. Kalau kualiti okay.. Berbaloilah bid.. Hehehe

    ReplyDelete

sudah baca harap komen :D