. BLOGWALKING .

.............

Tuesday, January 16, 2018

. DIY - Rak kotak .


 Hi ! Harini aku baru dapat kotak ke 3 Chilindo. Ahaks~
Tapi nanti la review. Rabak sangat dah keadaan aku ni akibat gigih siapkan rak dari kotak Chilindo. 

(=.=)
Masa 1st dapat barang Chilindo, kotak dia gabak aaa besar. Padahal barang ada 6 je kot. Lepastu kotak ke 2 kecil sikit. Tapi tetap besar untuk barang yang 2 ketul je. Kotak ke 3 pula, kecil tapi sesuai la dengan 13 barang yang saiznya semua kecil.

Disebabkan keadaan kotak cun, aku pun tiba-tiba dapat idea nak buat rak bagi menampung barang atas meja tulis ni ha.

Sebelum

Entah barang apa-apa je kat meja tu. Meja orang lain aku tengok kemas je. 

Aku pun mula memotong kotak petang semalam dan berterusan prosesnya sampai ke subuh. :D :D :D
(Sebab sambil buat, kejap-kejap scroll fb, kejap-kejap scroll twitter, kejap-kejap dengar Joox pastu share lirik kat Instagram. Pendek kata semua socmed melambatkan kerja aku.) <--- diri="" p="" padahal="" salah="" sendiri.="">

:'D

Jadi inilah hasilnya....





Cadangnya aku nak balut dengan wallpaper atau pembalut hadiah yang comel-comel. Tapi sebab aku sejenis tak sabar dan malas nak tangguh-tangguh, aku guna je color paper A4. Sejam juga tu aku fikir nak rak tu melintang ke menegak. Lol~

Selepas

Tiba-tiba ada lappy. :'D
saje la sebab pink kan. 
Bezanya aku dah boleh sorok apa benda yang tak perlu. Tapi serabutnya tetap sama. 

Ahahahaha~

Oklah. Bye~ 






(: Suka tak ? Komen sket :)

1 comment:

sudah baca harap komen :D